Ålands Slöjd & Konsthantverk inbjuder medlemmarna att delta i utställningen ”HJÄRTLIG JUL” i GALLERIET på Torggatan 15 i Mariehamn

Förtydligande: Temat för utställningen är just hjärtlig jul så det bör alltså synas i produkterna på ett eller annat sätt. HJÄRTAN alltså. Det är ju en JULutställning så tänk på att det gärna får vara lite julkänsla i produkterna. 

Utställningen är en försäljningsutställning, tanken är att besökarna ska kunna handla julklappar från utställningen. Så därför hoppas vi att du har flera ex att ställa ut av dina ♥ produkter.
Viktor Crafts & Design uppbär 25%  i provision för att sköta försäljningen. Om du vill sälja av dina produkter ska du alltså dividera ditt pris med 0,75 för att få fram försäljningspriset.

Du är förstås välkommen med om du har bara ett alster också.
Då får en ev. kund hämta produkten efter utställningens slut. Allt i utställningen behöver inte vara till salu heller.

Utställningen visas i GALLERIET från 6 december, öppning under julmarknaden i stan kl. 10-16, och fram till och med 13 januari.

Anmäl dig genom att fylla i blanketten här. https://goo.gl/forms/RxixjAmxqNQ1urCQ2

Senast 1 november vill vi ha din anmälan.
Produkterna lämnas in senast fredagen 1 december till kontoret.
Utställningsgruppen som är utsedd av styrelsen har rätt att gallra bland bidragen.

Utställningen byggs av en utsedd grupp, du behöver alltså endast lämna in produkterna, men vill du att de visas på något visst sätt så ta med det också vid inlämningen. 


Ingen deltagaravgift!