Välkommen med och sälj ditt hantverk, konsthantverk eller design på Ålands Slöjd & Konsthantverks DESIGN MARKET.

Fredagen 9 augusti, kl. 15-21 på torget i samband med Kulturnatten

DESIGN MARKET är en liten mässa, eller expo där du som deltagare får tillgång till en ruta, 2×2 meter, där du själv bygger upp din egen helhet och bestämmer hur du vill visa och sälja dina produkter.
Vi använder stora partytält för DESIGN MARKET så det finns tak över huvudet och lite tältväggar. I tälten finns det 10 st 2 x 2 meters platser.
Det är även möjligt att använda egna försäljningstält utanför dessa om man så vill. Troligtvis blir det även Street food på torget som tidigare.

Det är fritt fram att bygga upp sin ”monter” som man vill inom det egna området, man kan också dela ytan med någon om man tycker att det är för stort. Anmäl er då tillsammans. Vill du dela plats men ingen kompanjon, skriv in det i kommentarsfältet så pusslar vi ihop er.

Det viktiga är att göra en snygg helhet, en miniutställning, snarare än att visa alla produkter man har i produktion. Men förstås med fokus på försäljning!

Föreningen har inga bord mera men vi får troligen låna stadens torgbord. Förstås får du använda egna podier, displayer och bord, huvudsaken är att helheten blir bra.

Produkterna som säljs på DESIGN MARKET måste vara tillverkade eller formgivna av åländska hantverkare, konsthantverkare eller designers och av hög kvalitet. Anmälda som vi inte känner till kan vi begära in produktprover av för att kolla kvaliteten.

Vi behöver även hjälp med att frakta, bygga upp och ta ner tälten för marknaden. Är vi några stycken så tar det inte lång tid. Fyll i detta i anmälan också.

Deltagaravgift: 30€, 20€ för medlemmar i Ålands Slöjd & Konsthantverk.

Vill du vara med ska du anmäla dig med formuläret på hemsidan,
https://www.konsthantverk.ax/anmalan-till-designmarket/ senast 15 juni, BINDANDE ANMÄLAN!

Anmälan blir bindande då den har blivit godkänd, vilket sker när du får en bekräftelse på din anmälan via e-post. Se också till att medlemsavgiften är betald innan anmälan. Observera att verksamhetsledaren är på semester 1 juli – 4 augusti och då inte svarar på frågor om detta.

Kontakta verksamhetsledare Hanna Wiik-Rosenqvist om du undrar över något,
info@konsthantverk.ax,  telefon: 0457 5244 007.

Välkommen med!