29–30 augusti arrangerar Ålands Slöjd & Konsthantverk festivalen SLOYD FEST vid Eckerö Post & Tullhus.

Sloyd Fest är för dig som tycker om att skapa saker med dina händer och vill lära dig något nytt, eller bara umgås med hantverk under ett par mysiga dagar med kurser, workshops, föreläsningar, utställning och marknad.
 

SLOYD FEST är också en marknad där granskade hantverksprodukter säljs direkt av producenterna som kommer från hela Norden.


Här kan du sälja ditt eget hantverk/slöjd/konsthantverk och även material som skinn och garn samt redskap och tillbehör för olika hantverk.

Fyll i anmälan här (klicka på länken) för att registrera dig som försäljare. Gärna så fort som möjligt så att vi vet om det finns något intresse att delta i dessa osäkra och oklara tider. 

För att hålla en hög nivå på utbudet granskar vi alla deltagare och du bör därför även skicka in bilder på dina produkter. I samband med anmälan skriver du vad du vill sälja och skickar in några bilder på dessa produkter till contact@sloydfest.net.

SLOYD FEST pågår 29-30 augusti och under dessa dagar pågår marknaden kl. 11-17.

VAR?
SLOYD FEST hålls på gården till och i Eckerö Post & Tullhus i Storby, Eckerö, Åland.
Vi har stora tält på gården, för kurser, demonstrationer och marknaden.
 

VAD KOSTAR DET? 
Det kostar 30€ att delta i marknaden båda dagarna. Då tilldelas du ett bord (170cm x 67cm) och du kan själv ta med ställningar eller annan rekvisita.
Marknadsdeltagarna står tillsammans i ett stort tält, det är alltså skyddat för väder och vind.
Det är möjligt att låsa in sakerna i vagnsstallet över natten. Ingen övervakning på gården över natten.


Vi följer givetvis de reglerna som finns kring covid-19 och förbehåller oss rätten att ställa in festivalen om de rådande omständigheterna under sommaren så kräver. 
I händelse av inställd festival återbetalar vi anmälningsavgifterna utan förbehåll.
 

Hjärtligt välkommen med din anmälan! 

Alla denna info och anmälan samt SLOYD FEST programmet hittar du på www.sloydfest.net