ERBJUDANDE!
Som medlem i Ålands Slöjd & Konsthantverk r.f. kan du vara med på VILIGT hela nästa år, helt utan kostnad!

Du måste dock skicka in text och bilder till den senast 29. februari. Detta för att vi kommer att delta i Mässan i Baltichallen i början av april och marknadsföra VILIGT där.
Vi satsar mycket på marknadsföring av portalen under nästa år och då behöver det ju finnas innehåll där. Därför har vi gratiserbjudandet för medlemmar nu fram till sista februari, icke medlemmar betalar 80€/år.

Här kan du läsa mera om vad VILIGT.ax är:

Viligt.ax är en portal för konsthantverk på Åland, den drivs och är framtagen av föreningen Ålands Slöjd & Konsthantverk.
Här får besökaren bekanta sig med aktiva konsthantverkare och läsa mer om deras produkter och tjänster, som beställningsarbeten, offentlig utsmyckning och reparationer samt möjligheten att delta i kreativa kurser.

På konsthantverksportalen VILIGT samlar vi även historisk dokumentation om hantverk på Åland, bland annat filmporträtt av olika hantverkare.

Portalen är öppen för alla som gör hantverk på Åland, även deltidshantverkare. Man behöver inte vara medlem i föreningen.
Kanske du kan erbjuda en workshop eller ett kurspaket men vill ha lite hjälp med hur du kan sätta ihop det, hör av dig till kontoret då så fixar vi det tillsammans.

Produktbilder och porträtt
Vi har kontakt med Maria Rosenlöf som gett oss ett erbjudande för att ta foton på dig och dina produkter och även göra korta filmporträtt. Intresserad? Hör av dig till kontoret så skickar jag hennes prislista till dig.


Enkelt att gå med!
Här finns också formuläret för Viligt, fyll i så mycket du kan och så hjälper vi dig med textformuleringarna sen. Du får förstås godkänna texten innan den publiceras.

Kostnad
Årsavgiften är 80€ för att vara med på Viligt.ax, då kan du höra av dig med nyheter och ändringar när du vill under året.
Observera gratiserbjudandet (för medlemmar) som vi har nu i början av året.
Vill du sen inte vara med 2025 då årsavgiften är 80€ så meddelar du det och vi tar vi bort din profil.

Fördelar
Några av hantverkarna på Viligt har fått många fler beställningar än på flera år efter att denna sommar funnits med på portalen då den visades i sommarutställningen i Eckerö Post & Tullhus.
Så den har verkan, men blir ju bättre och lättare att marknadsföra ju flera hantverkare som är med på den!
Folk hör ofta av sig till föreningen om kontakter till hantverkare av olika slag eller som har en viss sorts tjänster eller produkter. Då vore det bra att kunna hänvisa till portalen där besökaren kan söka och filtrera enligt olika kriterier. Alltid nåbart, dygnet runt, alla dagar och varifrån som helst.

Vi vill gärna fylla aktuelltsidan med allt som hantverkarna gör för att hålla upp intresset för sidan, så vi uppmanar alla att skicka in info om utställningar ni deltar i, nya produkter och andra nyheter ni kan ha. Det kommer också att bli ett nyhetsbrev kopplat till VILIGT som besökare kan prenumerera på och där finns nyheterna med.

Välkommen med och bygg upp en fin helhet för konsthantverket på Åland!
www.viligt.ax

Har du frågor är det bara att kontakta kontoret; info@konsthantverk.ax eller ring 0457 5244007.