Onsdag 11.10 kl. 18.30 ordnar vi ett infotillfälle om VILIGT.ax, vårt nya samlingsställe för åländskt hantverk.
‍Viligt.ax är en portal för konsthantverk på Åland, den drivs och är framtagen av föreningen Ålands Slöjd & Konsthantverk.
Här får besökaren bekanta sig med våra aktiva utövare och läsa mer om deras produkter och tjänster, som beställningsarbeten, offentlig utsmyckning och reparationer samt möjligheten att delta i kreativa kurser.

På konsthantverksportalen VILIGT samlar vi även historisk dokumentation om hantverk på Åland, bland annat filmporträtt av olika hantverkare.

Välkommen med och diskutera hur du kan ha bäst nytta av vara med i den. Den är öppen för alla som gör hantverk på Åland, även deltidshantverkare. Man behöver inte vara medlem i föreningen.
Kanske du kan erbjuda en workshop eller ett kurspaket och vill ha lite hjälp med hur du kan sätta ihop det, kom med på tillfället så diskuterar vi vidare och ger lite exempel.

Vi kommer även att ännu i höst eller möjligen vinter, ta nya “övergripande” bilder till portalen, de som du ser högst upp i bildspelet på första sidan, https://www.viligt.ax/.
Dessa bilder används även i vår marknadsföring av portalen, i utskick och i grafiskt material t.ex. vid deltagande i mässor. De är tagna av fotograf Maria Rosenlöf som även fungerat som stylist vid fotograferingen.
Vill du ha med dina produkter på dessa bilder? Kom med i VILIGT så är det helt möjligt!

Maria Rosenlöf kan även ta foton på dig och dina produkter och även göra korta filmporträtt. Jag kan berätta lite mer om hennes priser och erbjudande på tillfället om det finns intresse.


Vi ses i Konstföreningens klubblokal på Fabriksgatan 4, Mariehamn. Du får gärna meddela mig om du tänker komma, info@konsthantverk.ax eller på telefon 0457 5244 007. 

Hjärtligt välkommen, du kan delta bara för att få mera information, du förbinder dig inte till något genom att delta i det här infotillfället.