Under tre dagar den 3,4 och 6 december arrangerar Ålands Slöjd & Konsthantverk en kvalitetsjulmarknad i Zeipels, i Dillen tidigare lokal på markplan – inomhus alltså!
Det är runt 200 m2 vi har till vår förfogande.

Vi vill hålla hög kvalitet på denna marknad, så om vi inte känner till dina produkter kommer vi att begära in exempel för granskning. Det du kan sälja här är egentillverkat hantverk, slöjd, konsthantverk eller designprodukter som du själv har formgett.

Deltagaravgiften för dessa tre dagar är 40€ för medlemmar och 60€ för ickemedlemmar.
Vi håller samma dagar och tider som stadens julmarknad dvs. kl. 10-15. Under 3 december kommer Vikinglines Gabriella in till Mariehamn, med runt 1500 kryssningsresenärer som ska spendera dagen i staden.
Vi ser helst att alla deltar alla tre dagar men om du inte kan det så kan du anmäla i blanketten, vilka du kan delta.  Deltagaravgiften är 15€/dag i så fall.

I lokalen är det vita väggar med många skavanker, men det är gott om plats, relativt ljust och varmt. Wc finns också i anknytning till lokalen.
Det finns dock inte några bord så det måste du ha med dig själv. Har du mycket produkter kan du breda ut dig på flera bord och ställningar, alla borde rymmas här ändå. Tillsammans skapar vi en bra helhet med massor av kvalitetshantverk.